O Meni

Ljubim življenje, ples, gibanje,
kreativnost, risanje, šport, glasbo, morje,
jadranje, lepote stvarstva…

Zanimajo me odnosi, energije, univerzalni zakoni
po katerih živimo in ljubezen, ki

poganja vse.

Dotaknejo me malenkosti in hvaležnost
je moja spremljevalka na vsakem
koraku.

Vedno znova spuščam in opuščam vse
kar ni moje in moti esenčno energijo
moje duše.

Skušam živeti z vedno večjim
zavedanjem, lahkotnostjo, pozitivnimi
mislimi brez dram, kritik, sodb in
zaključkov.

Sem vsestranska umetnica, polna idej, z močno ustvarjalno naravnanostjo. Ustvarjanje me polni in krepi moje veselje ter igrivost v življenju.
V zadnjih letih se predvsem ukvarjam z risanjem energijskih slik – mandal, na velikih in malih platnih. Poleg tega zelo uživam tudi, ko z vzorci mandal poslikam razne izdelke, kot so skodelice, novoletne bunkice, obeski, šatulje ipd.

Pri ustvarjanju energijskih slik – mandal, se potopim v nekakšno meditacijo, ustvarim energijsko povezavo in se povežem z višjimi, srčnimi vibracijami ljubezni, radosti in hvaležnosti. Skozi mene gre vrtinec energije, preidem v nekakšno meditativno stanje in s svojo pretočnostjo vlivam v sliko čiste, energijsko polne frekvence. Iz tega razloga vibrirajo v pozitivnih energijah, oddajajo lepe vibracije in posameznikom na nezavednem nivoju odpirajo njihovo prvinskost in njihovo dušno resnico, ko se zares potopijo v tako energijsko sliko – mandalo. Mandala vedno s svojimi barvami, linijami in energijsko podporo pokliče določene osebe, ki jih na nezavednem nivoju pritegne iz določenega razloga. Ni naključje, zakaj vas je prav določena poklicala in pritegnila s svojo prezenco.

Mandale ustvarjam po lastni intuiciji, z veseljem pa rišem tudi po naročilu za določeno osebo ali prostor.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this