Srčnica

Mandala na slikarskem platnu je energijska slika in unikaten, ročno naslikan umetniški izdelek
Premer 15 cm

Vsaka mandala oddaja svojo vibracijo, ki pokliče posameznika z namenom. Mandale na platnu so doprinos prostoru in prisotnim ob njeni bližini. Imajo blagodejen učinek. Če se potopimo v njene vzorce, linije in pikice, se umirimo, fokus se preusmeri v naše bistvo, čutenje nas samih in na plano pridejo prave rešitve in ideje za nas.

25,00

Mandala je energijska slika, ki ima v svojem središču skoncentrirano energijo. Ta se kot cvet širi navzven v neskončnost. Je skupek oblik, ki se intuitivno nizajo iz središča in govorijo jezik onkraj nam znanega in razumskega razmišljanja. Mandala je duhovno in meditativno orodje saj nehote ustvarja prebujanje univerzalne zavesti v nas. Mandala osvetljuje in prebuja sveti prostor v nas. Predstavlja dušo in njen napredek na poti do razsvetlitve.

Ob mandali umirjamo um in izboljšujemo čutenje sebe. Dnevna pozornost leve možganske polovice, kjer vlada racionalni in linearni razum, se začne usmerjati k desni možganski polovici, kjer delujejo domišljija, intuicija ter razširjeno razmišljanje. V nas zbuja globlje razumevanje življenja in opazovanje lastne duše ter vzpostavlja notranje ravnovesje in harmonijo.

Teža 90 g