Dušni kamen #20

Dušni kamen prebuja in uravnava našo grleno čakro – komunikacijo vseh vrst s samim seboj in okolico. Položi si ga na predel grla in se popolnoma umiri, začuti ga, skupaj z zavedanjem opravita “zdravljenje” zastalih emocij, česa vse ne zmoremo povedati na glas, česa si ne upamo priznati, česa ne moremo zdravo skomunicirati – podpri to zavedanje, sprejmi ga, podpri zaupanje vase, najdi pogum za izražanje, odpri grleni kanal.

Dušni kamni so unikatni in ročno poslikani srčni kamni, ki s poslikavo, barvami in magičnimi mandalastimi vzorci pričarajo čarobno energijo in enostavno razveselijo oko, dušo in dekorativno obarvajo naš prostor. Vsak podpira naše potenciale, zavedanje, radost, igrivost in prejemanje neskončnega obilja v naše življenje. Dušni kamen vibrira v naš prostor brezpogojno ljubezen do sebe, da lahko obudimo naše poslanstvo v življenje tukaj in zdaj.
Zaželimo in izberemo si ga kot nekaj zase, ker verjamemo, upamo, zaupamo in vemo, da je duša tista, ki nam poje pravo pesem, če ji le prisluhnemo. Dušni kamen je tisti kamenček, ki je tam za nas in nas na to spomni. Enostavno ti priraste k srcu.

23,00