Jaz sem Ljubezen

Draga prijazna dušica. Hvala, ker si tu kjer je ljubezen.
V zavihku DODATNE INFORMACIJE – spodaj, izberi svojo velikost in model majice.

Ta majica je več kot le oblačilo – je izjava o ljubezni do sebe in je opomnik tebi, da imaš v sebi nekoga, ki je tvoj za vedno. In to je tvoja duša, ki biva v tvojem fizičnem telesu. Kaj ni to lepa novica in zavedanje?

Srčkaste majčke Sunchi so tudi lepo darilo za vse, ki jim želimo podariti ljubezen, spodbudo, radost in lepo misel s pozitivno energijo.

 

28,0033,00

SPOROČILO: Srčkasta majčka »I Am Love« te bo medtem, ko jo boš nosila, popeljala v svet ljubezni, radosti in igrivosti.
Prepričana sem, da ti bo ponavljanje mantre »Sem Ljubezen, ki živi radostno in igrivo”, popolnoma spremenila življenje. Besede, ki jih izgovarjamo sami sebi imajo veliko moč.
Ta čarobna mantra in napis na majčki, bosta prebudila v tebi sijaj na tvojem obrazu – nadeni si ga. Ta bo zbudil zadovoljstvo, ustvaril občutke sreče in čutenja ljubezni v tebi. Z nošenjem srčkaste majčke »I Am Love« lahko to ljubezen s svojo prisotnostjo oddajaš med ljudi okoli sebe. Sigurno boš s to nežno roza in igrivo barvno sliko pritegnila pozornost. Zavedaj se napisa in naj bo s teboj čez cel dan, ponesi ga še v druge dni in naj postane del tvojega življenja.

Ta majica je več kot le oblačilo – je izjava o ljubezni, ki je v vseh nas, le zavedati se moramo tega in jo zavestno znova in znova prižigati. Nikoli ne smemo dovoliti, da popolnoma odide iz naših src. Ljubezen, radost in igrivost so na vsakem koraku. Če jim dovolimo, se vedno prikažejo. Rade imajo hvaležnost, pogum, optimizem in vztrajnost ne glede na vzpone in padce. Zato zavestno kreiraj svoje življenje in izbiraj spodbudne besede ter misli.

Srčkaste majčke Sunchi so tudi lepo darilo za vse, ki jim želimo podariti ljubezen, spodbudo, radost in lepo misel s pozitivno energijo.

Teža 125 g