Pravilnik zasebnosti

Naše aktivnosti so v skladu z evropsko zakonodajo (Uredbo (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov ali GDPR) in konvencijami Sveta Evrope (ETS št. 108, ETS št.181, ETS št. 185, ETS št. 189)) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2, Ur. l. RS, št. 163/22), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT, Ur. l. RS, št. 96/09 in 19/15) itd.).

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime in priimek, elektronski ali fizični naslov. Naša spletna stran ne zbira vaših osebnih podatkov razen, kadar vi to omogočite, torej ob oddaji povpraševanja.

Vsi vaši podatki se hranijo ves čas našega poslovnega sodelovanja oz. potencialnega poslovnega sodelovanja.

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naše spletne strani zelo pomembna. Zato so vsi podatki, ki jih pridobimo na spletnem mestu (kontaktni obrazec), uporabljeni izključno v namene, za katere so bili pridobljeni. Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vašega predhodnega privoljenja. Pridržujemo si pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Svoje soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete. Umik soglasja lahko pošljete na: sunchiartwork@gmail.com.

Ko bomo sprejeli vaš umik soglasja, bodo vaši osebni podatki izbrisani v roku 30 dni.