O meni

Ljubim življenje, kreativnost, slikanje,
glasbo, ples, gibanje, svobodo, morje,
sončno energijo in vse čudovite lepote stvarstva.

Zanimajo me odnosi, energije, univerzalni zakoni
po katerih živimo in ljubezen, ki poganja vse.

Dotaknejo me malenkosti, saj sem velik empat.
Hvaležnost je moja spremljevalka na vsakem koraku.
Zavedam se, da nič na tem svetu ni samoumevno.
Vedno znova spuščam in opuščam vse kar ni
moje in moti esenčno energijo moje duše.

Skušam živeti z vedno večjim zavedanjem,
lahkotnostjo, radostjo in pozitivno naravnanostjo.
Verjamem, da je življenje lahko lepo, če se tako odločimo.
Mi smo kreatorji našega notranjega in zunanjega sveta.

Sem vsestranska umetnica, polna idej, z močno ustvarjalno naravnanostjo. Ustvarjanje me polni in krepi moje veselje ter igrivost v življenju.

Moje prve velike mandale na okroglih platnih, ki so šle v prodajo, so nastale leta 2012 in vse od takrat dalje nisem prenehala z ustvarjanjem. Ljudje so začutili moje ustvarjanje in tako je nastala Sunchi Artwork ustvarjalnica in spletna trgovinica. 

Od kod ime Sun Chi?

Ker je moje ime Sanja, me ljubkovalno kličejo Sanči (angl. Sunchi). V nekem trenutku sem se zavedla, da na nek način to ime opisuje mene. Sem sanjava, sončna in pozitivno naravnana že celo življenje.
SUN in CHI imata oba močen pomen in simboliko. SUN predstavlja sončno, pozitivno, jasno, ljubečo, toplo energijo, CHI pa življenjsko/vitalno energijo, naš energijski tok, ki teče skozi vsako telo. Chi pomeni zrak ali dih, ki se giblje skozi meridiane in tri energetske prehode – medenični predel, srce in center tretjega očesa. Če je pretočen, nam duhovni chi omogoča, da osebno vstopimo v višja stanja zavesti.

Poleg mandal na velika in mala platna, sem začela delati poslikave tudi na skodelice, kamne, skledice, škatlice in na marsikaj, kar mi pride pod roke, kar se vse na koncu znajde v moji trgovinici.

Ustvarjanje energijskih slik – mandal, mi bogati moj notranji svet, širi razumevanje stvarstva, daje mi odgovore na marsikatero vprašanje in me povezuje z brezpogojno, univerzalno ljubeznijo.

Ko ustvarjam, se potopim v nekakšno meditacijo, ustvarim energijsko povezavo in se povežem z višjimi, srčnimi vibracijami ljubezni, radosti in hvaležnosti. Skozi mene gre vrtinec energije, preidem v nekakšno meditativno stanje in s svojo pretočnostjo vlivam v sliko čiste, energijsko polne frekvence. S3 tega razloga vibrirajo v pozitivnih energijah, oddajajo lepe vibracije in posameznikom na nezavednem nivoju odpirajo njihovo prvinskost in njihovo dušno resnico, ko se zares potopijo v tako energijsko sliko – mandalo.

Mandala vedno s svojimi barvami, linijami in energijsko podporo pokliče določene osebe, ki jih na nezavednem nivoju pritegne iz določenega razloga. Ni naključje, zakaj vas je prav določena poklicala in pritegnila s svojo prezenco.

Mandale ustvarjam po lastni intuiciji, z veseljem pa rišem tudi po naročilu za določeno osebo ali prostor.