Univerzalna povezava

Mandala na slikarskem platnu je energijska slika in unikaten, ročno naslikan umetniški izdelek

Premer 80cm

Vsaka mandala oddaja svojo vibracijo, ki pokliče posameznika z namenom. Mandale na platnu so doprinos prostoru in prisotnim ob njeni bližini. Imajo blagodejen učinek. Če se potopimo v njene vzorce, linije in pikice, se umirimo, fokus se preusmeri v naše bistvo, čutenje nas samih in na plano pridejo prave rešitve in ideje za nas.

Mandalo lahko uporabimo kot orodje za meditacijo – več informacij o tem si preberi spodaj.

333,00

Mandalo lahko uporabimo kot orodje za meditacijo, saj že v osnovi na nezavednem nivoju spodbuja v nas vez med našo dušo in Najvišjim Bitjem. Ko se potopimo v opazovanje mandale in njene vzorce, se naš um umirja, stran odplavajo skrbi, problemi in v nas se ustvari popolna umiritev ter blagodejen občutek.
V tem stanju, ko smo se povezali z mandalo, zapremo oči ter začnemo v prijetnih vibracijah, ki jo oddaja mandala pred nami, vizualizirati karkoli si želimo manifestirati. V takem stanju, ko se povežemo s seboj, bolj prisluhnemo svojemu notranjemu glasu skozi katerega naš višji jaz (tudi naš nezavedni del) komunicira z nami. Predamo se domišljiji želenega, gremo v občutke, ki nas obdajajo ob tem, ko vizualiziramo naše sanje in v tej radosti oddamo Univerzumu namen z zavedanjem in zaupanjem. Univerzum stremi k temu in nas vedno čaka, da oddamo iskreno ter srčno naročilo za uresničitev.
Ko vizualizirate želeno, opazujte sebe, okolico, vdihnite ta zrak, naj vas občutki radosti prežamejo tako močno, da čutite resničnost vsega okoli sebe. V prijetnih občutkih vizualizacije vztrajajte po želji. Prepustite se in odplavajte v svoj sanjski svet. Meditacijo zaključite s hvaležnostjo, blaženostjo in se zahvalite za vse kar že imate in kjer se ta trenutek nahajate.
V takem stanju gremo v nov dan, opravljamo vsakodnevne stvari, a živimo z zaupanjem in dobro voljo. Sledite svoji nameri in z večjim zavedanjem sledite znakom v vsakdanjem življenju. Ti vas vodijo k cilju. Vse kar imate v življenju ste si skreirali in priklicali sami, če to zavestno veste ali ne.
Kreirajte z zavedanjem in z zaupanjem, da želi Univerzum na energijskem nivoju vedno kreirati v vaše najvišje dobro. Skupaj z našimi vibracijami, prepričanji, mislimi, izgovorjenimi besedami, ki jih oddajamo, ustvarja po našem naročilu in nam to dostavi. A zavedajte se, da lahko vedno izberemo drugače in situacije spremenimo.

Ko potrebujete ponovno povezavo, osredotočenost, umiritev, fokus ali rabite podkrepiti steber v sebi, ponovite povezovanje z mandalo. Vrnite se v globine vaše duše in skozi umiritev prikličite nazaj želeno situacijo, občutke in najdite zopet pot do vašega cilja. V luč oddajte vse negativne, nizke vibracije in delujte iz občutka umirjenosti ter vsesplošne ljubezni do življenja in sebe kot božanskega bitja.

Teža 1700 g