Imej se Rada

Draga prijazna dušica. Hvala, ker si tu kjer je ljubezen.
V zavihku DODATNE INFORMACIJE – spodaj, izberi svojo velikost in model majice.

Ta majica je več kot le oblačilo – je izjava o ljubezni do sebe in je opomnik tebi, da si ti prva, ki jo moraš v popolnosti sprejeti in prva, ki jo moraš imeti rada. Ne pozabi se vsako jutroz ljubeznijo pogledati v ogledalo in se objeti.

Srčkaste majčke Sunchi so tudi lepo darilo za vse, ki jim želimo podariti ljubezen, spodbudo, radost in lepo misel s pozitivno energijo.

28,0033,00

SPOROČILO:
Sigurno veš, kako zelo pomembno je, da imaš ljubeč odnos do sebe in sama s seboj. Zavedaj se, da odnos, ki ga imaš s seboj močno vpliva na vse vidike tvojega življenja. Vplivala boš na lepše in bolj zabavno kreiranje situacij v tvojem življenju. Tvoje izžarevanje bo še kako čutiti v okolici in s tvojim iskrivim pogledom boš veliko bolj lahkotno privlačila osebe, ki ti bodo v tvoj doprinos.
Je kaj še lepšega kot zadovoljna, nasmejana ženska, ki izžareva ljubezen in toplino, ki jo nosi v sebi in se ji vidi, da je zadovoljna sama s seboj?

“Jaz Sem MOJA MOJA” ni navadna majčka, ampak prikupna izjava, ki jo lahko nosiš s ponosom. Si kreatorka svoje sreče in ljubezni, ki pa se začne najprej s sprejemanjem in ljubeznijo do sebe. Bodi prepričana, da boš z njo izžarevali pozitivno energijo, pritegnila poglede na zapisane besede in z njo privabljala podobno misleče dušice ter z njimi ustvarjala nepozabne trenutke.

Lahkotno objemi samo sebe in si reci: “Če imam pa kaj, imam pa sebe 😉 Jaz sem moja, moja.”

Srčkaste majčke Sunchi so tudi lepo darilo za vse, ki jim želimo podariti ljubezen, spodbudo, radost in lepo misel s pozitivno energijo.

Teža 125 g