Dušni kamen #1

Premer: 9,5 cm   Višina 3 cm

Dušni kamen podpira našo jasnost in fokus, ki vodi k večji zbranosti in bistrosti našega uma, da lažje prisluhnemo duši in si dovolimo upoštevati notranji glas ter našo intuicijo, ki jo pogosto zatremo. Z opazovanjem tega dušnega kamna se boste lažje povezali sami s seboj in z višjimi sferami, umirili boste um in se zopet zbrali, da boste lahko znova postavljali nove temelje za nove cilje. Je pravo magično kolo, ki poganja zastale ideje in jih znova obudi.

 

25,00

Dušni kamni so unikatni in ročno poslikani srčni kamni, ki s poslikavo, barvami in magičnimi mandalastimi vzorci pričarajo čarobno energijo in enostavno razveselijo oko, dušo in dekorativno obarvajo naš prostor. Vsak podpira naše potenciale, zavedanje, radost, igrivost in prejemanje neskončnega obilja v naše življenje. Dušni kamen vibrira v naš prostor brezpogojno ljubezen do sebe, da lahko obudimo naše poslanstvo v življenje tukaj in zdaj.
Zaželimo in izberemo si ga kot nekaj zase, ker verjamemo, upamo, zaupamo in vemo, da je duša tista, ki nam poje pravo pesem, če ji le prisluhnemo. Dušni kamen je tisti kamenček, ki je tam za nas in nas na to spomni. Enostavno ti priraste k srcu.

Teža 200 g